Vakantie op de boerderij in Oostenrijk

Op boerderij Unterhinterberg in Annaberg hebben we een annulering in de week van 23 februari t/m 2 maart. Echt een buitenkans, op 5 autominuten van de liften Dachstein West.

Zeer ruim appartement met 3 slaapkamers, woonkamer, aparte keuken en een badkamer met ligbad!! Geschikt voor maximaal 8 personen.

Na een lange periode van onzekerheid is onze Amy dat echt geopereerd in Barcelona op 20 september j.l. Alles is gelukkig goed gegaan, zware operatie, maar nu 2 weken later kunnen we zeggen dat het beter gaat. We merken zeker al positieve veranderingen en als het goed is, mogen we volgend weekend naar huis. Ik wil hierbij iedereen bedanken voor jullie lieve mailtjes, donaties, appjes, het heeft ons echt gesteund en mede door jullie is de operatie mogelijk gemaakt. Dank jullie wel <3

Ik kan dan ook voorzichtig zeggen dat ik mijn werk weer ga oppakken. Er zijn heel veel mails niet beantwoord, of veel te laat beantwoord, maar gezien de situatie zullen jullie dat wel begrijpen.

Nogmaals dank en ik hoop veel van jullie komende zomer in het Lammertal te mogen ontmoeten!

Even iets heel anders. Veel van jullie weten er al van, maar onze dochter Amy is erg ziek en alleen een arts in Barcelona kan haar helpen. Hiervoor hebben we een doneeractie gestart:

https://www.doneeractie.nl/life-is-tough-but-so-is-amy/-29236

Voor de snelle beslisser is er op boerderij Schnitzhof in Abtenau een prachtig zeer ruim appartement voor max 8 personen (3 slaapkamers) vrijgekomen vanaf 11 t/m 25 augustus. Zeer aantrekkelijk geprijsd!!

Mail of bel voor een aanbieding :)

I.v.m. ziekte van onze jongste dochter ben ik weinig aktief het laatste jaar, maar ik ga mijn best doen dit weer een beetje op te pikken. Er zijn nog mogelijkheden in de populaire weken in juli/augustus en ook komen er zo nu en dan annuleringen. Ik zal vanaf nu een aktuele stand van zaken op de site vermelden:

- 29/7 t/m 5/8 Mooi ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Astauhof in Annaberg (max. 6 personen)

- 4/8 t/m 11/8 Mooi ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Edtgut in Annaberg/Lungötz (max. 5 personen)

- 11/8 t/m 18/8 Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Unterwoetzlhof in Abtenau (max. 5 personen)

 

Aantrekkelijke prijzen!!

Pagina 1 van 8