Vakantie op de boerderij in Oostenrijk

Familie de Wit bestaat uit Ron, Annemieke en onze dochters Jannick & Amy. Wij komen zelf 11 jaar in Abtenau en zijn totaal verknocht geraakt aan de heerlijke ontspannen sfeer, die hier op het land nog heerst. Geen stress, komt het vandaag niet, dan morgen weer een dag!

Nu 15 jaar geleden onder het genot van een zelf gebrouwen Schnapps, ontstond het idee om reclame te gaan maken voor dit mooie stukje Oostenrijk en dan vooral in de zomer. Deze hobby is inmiddels uit de hand gelopen, deze zomer waren ruim 150 Nederlandse gezinnen te gast op de boerderijen en bijna allemaal waren ze zeer tevreden.

Wat is onze kracht?

Wij kennen alle boerderijen, appartementen en de families persoonlijk en kunnen u zeer goed adviseren met het vinden van een leuk adres. Immers een gezin met kleinere kinderen zoekt iets anders dan een gezin met pubers of een stel zonder kinderen. Ook wordt het persoonlijke contact per telefoon of email als zeer positief ervaren. Telefoneren in het Duits is toch best lastig.......

Wij helpen u dan ook graag met het zoeken van een leuk vakantie-adres. Ons motto; niks is onmogelijk, alles kan geregeld worden! Wij hebben ook een aantal grote accomodaties voor de grotere gezinnen en ook met de hele familie op vakantie, maar toch allemaal een eigen appartement is mogelijk. Dit natuurlijk tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kijk eens rustig rond op de site. Wilt u weten wat nog mogelijk is en tegen welke prijs? Geheel vrijblijvend sturen wij u een mooie aanbieding!