Vakantie op de boerderij in Oostenrijk

Helaas is voor veel mensen de zomervakantie weer voorbij en zitten we weer in het normale ritme. Eigenlijk ook best weer lekker.......Voor degene die het nog tegoed hebben, in september zijn er nog appartementen vrij en de prijzen zijn in deze maand zeer aantrekkelijk.

In de herstvakantie is er ook nog voldoende plek, veel mensen weten niet hoe schön Oostenrijk in de herfst is, zoveel verschillende kleuren en vaak prachtig weer, maar soms ook al een dik pak sneeuw!

In Abtenau heb ik er een nieuwe boerderij bij om te verhuren; Strubbauer prachtig gelegen met uitzicht op het Tennengebirge. Beschrijving en foto's volgen binnenkort, maar een recentie over deze boerderij staat al in het gastenboek. Wat een mooie reacties heb ik al mogen ontvangen, hier doe ik het voor. Het mooie weer heeft uiteraard postitief gewerkt, maar ik wil vooral mijn verhuurders bedanken voor hun moeite en gastvrijheid. 

Ik ben al volop aan het boeken voor de winter en zelfs alweer voor volgend jaar zomer. In de kerstvakantie zijn er nog mogelijkheden en ook de voorjaarsweken zitten nog niet vol.  

Ik kan er weer tegenaan tot de kerst, dus kom maar op met die aanvragen, zal weer proberen binnen 24 uur te antwoorden!

Groetjes,

Annemieke