Boerderij-vakantie

Even iets heel anders. Veel van jullie weten er al van, maar onze dochter Amy is erg ziek en alleen een arts in Barcelona kan haar helpen. Hiervoor hebben we een doneeractie gestart:

https://www.doneeractie.nl/life-is-tough-but-so-is-amy/-29236

Voor de snelle beslisser is er op boerderij Schnitzhof in Abtenau een prachtig zeer ruim appartement voor max 8 personen (3 slaapkamers) vrijgekomen vanaf 11 t/m 25 augustus. Zeer aantrekkelijk geprijsd!!

Mail of bel voor een aanbieding :)

I.v.m. ziekte van onze jongste dochter ben ik weinig aktief het laatste jaar, maar ik ga mijn best doen dit weer een beetje op te pikken. Er zijn nog mogelijkheden in de populaire weken in juli/augustus en ook komen er zo nu en dan annuleringen. Ik zal vanaf nu een aktuele stand van zaken op de site vermelden:

 

- 29/7 t/m 5/8 Mooi ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Astauhof in Annaberg (max. 6 personen)

- 4/8 t/m 11/8 Mooi ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Edtgut in Annaberg/Lungötz (max. 5 personen)

- 11/8 t/m 18/8 Zeer ruim appartement met 2 slaapkamers op boerderij Unterwoetzlhof in Abtenau (max. 5 personen)

 

Aantrekkelijke prijzen!!

Ruim appartement vrij voor maximaal 8/10 personen in Annaberg

Annulering op boerderij Unterhinterberg in Annaberg in de week van 24/2 voorjaarsvakantie midden/noord: Zeer ruim appartement geschikt voor 8/10 personen vlakbij de liften van Dachstein West gelegen.  Een buitenkansje bijna nooit beschikbaar......

Appartement voor maximaal 6 personen vrij in voorjaarsvakantie 24/2 t/m 3/3

In de voorjaarsvakantie noord/midden is in het Lammertal boerderij Kendlbach vrijgekomen met ruime luxe woning met 3 slaapkamers, maximaal 6 personen + eventueel kinderbedje. Interesse? stuur mij even een email en u heeft snel een antwoord.