Vakantie op de boerderij in Oostenrijk
Andere bijzonder leuke huizen

Andere bijzonder leuke huizen

Omdat er in het Lammertal nog zoveel meer mooie huizen staan, hebben wij besloten om ook een aantal niet-boerderijen aan te bieden.

Stuk voor stuk prachtige stekkies, natuurlijk met speelmogelijkheden voor kinderen. Maar ook een aantal vrijstaande huizen voor de echte rustzoekers!

Heerlijk rustig gelegen huis met fantastisch uitzicht op het Tennengebirge Zeer kindvriendelijk huis met 2 mooie appartementen en een heerlijke tuin. Er zijn veel speelmogelijkheden voor de kleintjes en tafeltennis voor de grotere kinderen!
Uniek gelegen ideaal voor 2 gezinnen! 2 Prachtige appartementen in dit vrijstaande huis in St. Martin. Beide geschikt voor 4/5 personen en ideaal gelegen om direct vanuit huis mooie wandelingen te maken en in de winter vlakbij de plaatselijke piste. U kunt de auto dus laten staan!
Een juweeltje in het Neubachtal....... Vrijstaand huis met 2 zeer ruime appartementen voor maximaal 8 personen (beide 3 slaapkamers). De koeien lopen los voor de deur, speeltuin en natuurbad op loopafstand. Ben heel blij dit huis te mogen verhuren!